Beeldende kunst

 

 

 

Cursussen voor mensen van jong tot ouder

Naast creatieve dagbesteding biedt Atelier276 ook cursussen aan eenieder die hier belangstelling voor heeft.

Kunst maken is een avontuur: je begint met een homp klei, een stuk hout, een brok steen of een leeg doek. Zo start een spannende zoektocht en het is altijd een verrassing wat je aan het eind van die zoektocht hebt gevonden. Kunst maken is zelf beslissingen nemen en iets uitproberen. Het is je fantasie prikkelen.

In Atelier276 is iedereen bezig met haar/zijn eigen kunstproject van verschillende materialen. Eenieder krijgt de mogelijkheid om verder te komen in de creatieve ontdekkingstocht. Er wordt gekeken naar persoonlijke mogelijkheden, waar kom je drempels tegen, hoe kun je deze overwinnen of welke andere manieren zijn er om toch het eigen idee vorm te kunnen geven. 

We werken in kleine groepen (3 tot 6 personen), op deze manier krijgt elke deelnemer veel persoonlijke begeleiding en aandacht.

Tijdens de cursussen is de sfeer in het Atelier en het sociale contact tussen de deelnemers van essentieel belang. Alle materialen en het gebruik van de gereedschappen zijn bij de cursusprijs inbegrepen.

 

Cursustijden

Deze cursussen vinden plaats op de volgende avonden:

  • Volwassenen – donderdag van 19.30 tot 21.30 uur

Wil je meer weten, neem dan contact met ons op.